A H J K L P R S U V

Työpäivät keskiviikko, lauantai ja sunnuntai

toimistosihteeri

Työpäivät yleensä maanantai, tiistai ja torstai

Olen osa-aikainen toimistosihteeri kirkkoherranvirastossa. Tehtäviini kuuluvat pääasiassa virkatodistusten ja sukuselvitysten laatiminen. Minut tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla 3 kertaa viikossa, yleensä ma, ti ja to.

diakoni

Vapaaehtoistyö, mielenterveys- ja päihdetyö, lähetystyö

talous- ja viestintävastaava
Lummeranta

Tavoitettavissa Mäntyharjussa ti-ke ja Pertunmaalla to-pe

Talousasioiden lisäksi olen seurannassamme viestintävastuussa eli siis jos haluat antaa palautetta esimerkiksi näistä uusista kotisivuistamme, niin minulle saa lähettää sähköpostia (tai soittaakin). Jos olet ottanut komeita kuvia kirkostamme tai muualta seurakunnasta ja haluat näyttää niitä muillekin, niin mielelläni otamme kuvia vastaan ja julkaisemme niitä kotisivuillamme tai seurakunnan Facebook-sivuilla.

Vapaapäivät pääsääntöisesti ma-ti

diakonissa

Vastaan Pertunmaan alueella tehtävästä diakonia- ja lähetystyöstä. Voit ottaa minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla mieltäsi askarruttavissa asioissa. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Diakoniapäivystys torstaisin Lummerannassa klo 9.30-11.30.

lastenohjaaja

Ohjaan päiväkerhoja (3-6 v) ja perhekerhoja sekä Mäntyharjussa että Pertunmaalla. Pertunmaalta löydät minut joka toinen tiistai aamupäivisin ja aina perjantaisin. Heli vastaa Pertunmaan varhaisnuorista.