Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta.

Tuotosta 60 % käytetään kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun, 20 % vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa ja 20 % kirkon ja seurakuntien tekemään avustustyöhön.

Oman seurakuntamme yhteisvastuukeräykseen voit lahjoittaa monin tavoin

Lipaskeräykseen voit osallistua lahjoittamalla Mäntyharjussa S-marketin, K-marketin ja Tokmannin sekä Pertunmaalla K-marketin ja Salen kassoilla oleviin lippaisiin. Ovelta ovelle keräystä ei järjestetä.

Lähikeräysten ohella voit antaa lahjasi Mäntyharjun seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen MobilePaylla numeroon 33279 tai tekemällä lahjoituksen nettilahjoitussivulle osoitteessa yhteisvastuu.fi/mantyharju.

Pankin kautta lahjoitettaessa Yhteisvastuun tili on OP FI14 5000 0120 2362 28. Jos lahjoitat pankin kautta, lisää lahjoitukseesi seurakunnan viitenumero 304382.

Kiitos lahjoituksesta!

Teinityttö vakavalla ilmeellä, kasvojen päällä teksti lahjoita minulle huominen.