Lankaniemen leirikeskus

0400 143 648 emäntä Teija Apell

Leirikeskus on varusteltu monipuolisesti.

Tarvittavista varusteista kannattaa sopia varausta tehdessä.

Käytettävissä on:
  • äänentoisto kokoontumissaliin ja keskusradio
  • sähköpiano
  • piirtoheitin
  • dataprojektori
  • kannettava tietokone (office-ohjelmisto)
  • internet-yhteys (päärakennuksen kokoontumistila)
  • videot
Keittiövarustus myös asiakkaiden käyttöön rantasaunan takkahuoneessa ja keittomahdollisuus + jääkaappi majoitusrakennuksen aulatilassa. Rantasaunalla on myös tiskikone.

Hinnaston löydät täältä.

Luonnonrauhaa keskellä taajamaa

Lankaniemi sijaitsee Mäntyharjun keskustaajaman kupeessa Pyhäveden rannalla. Vuosituhannen vaihteessa valmistunut uusi leirikeskus on rakennettu nykypäivän vaatimuksien mukaisesti; niinpä se palveleekin monipuolisesti sekä seurakunnan omia että muiden tahojen tarpeita.

Leirikeskuksessa on yhteensä 41 vuodepaikkaa kahteen rakennukseen jaettuna. Saunarakennuksessa lämpenee kaksi suurta saunaa ja takkahuone toimii tarvittaessa pienempänä kokoontumistilana.

Päärakennukseen mahtuu ruokailemaan 70 henkilöä. Takkahuoneelle kahvittelemaan mahtuu 20 henkilöä.

Ulkoilu

Lankaniemen ympäristössä avautuvat upeat ulkoilumaastot; leirien tai kurssien vapaa-ajalla voi tutustua vaikkapa vanhoihin Ruotsi-Suomen ja Venäjän välisen rajan ampumahautoihin.

Lankaniemessä on myös erinomaiset uintimahdollisuudet ja kaksi soutuvenettä vieraiden käytettävissä.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Juhannusjuhla)

Saunat lämpiminä klo 17.00-20.00, srk tarjoaa grillimakkaraa, kirkkoboolia ja mehua. Pihapelejä, yhteislaulua, kesäillan hartaus leirikirkossa klo 19.45.

Vanhusten leiripäivä

Vanhusten leiripäivä Lankaniemen leirikeskuksessa Syvälahdentie 12.
Yhteiskuljetus Pertunmaalta koulukeskuksen pihalta klo 9.15.
Ilmoittautuminen 22.7.-7.8. Minnalle puh. 0400 143636.
Leiri on maksuton.