Lankaniemen leirikeskus

0400 143 648 emäntä Teija Apell

Lankaniemen leirikeskus

Luonnonrauhaa keskellä taajamaa

Lankaniemi sijaitsee Mäntyharjun keskustaajaman kupeessa Pyhäveden rannalla. Vuosituhannen vaihteessa valmistunut uusi leirikeskus on rakennettu nykypäivän vaatimuksien mukaisesti; niinpä se palveleekin monipuolisesti sekä seurakunnan omia että muiden tahojen tarpeita.

Leirikeskuksessa on yhteensä 41 vuodepaikkaa kahteen rakennukseen jaettuna. Saunarakennuksessa lämpenee kaksi suurta saunaa ja takkahuone toimii tarvittaessa pienempänä kokoontumistilana.

Päärakennukseen mahtuu ruokailemaan 70 henkilöä. Takkahuoneelle kahvittelemaan mahtuu 20 henkilöä.

Leirikeskus on varusteltu monipuolisesti.

Tarvittavista varusteista kannattaa sopia varausta tehdessä.

Käytettävissä on:
  • äänentoisto kokoontumissaliin ja keskusradio
  • sähköpiano
  • piirtoheitin
  • dataprojektori
  • kannettava tietokone (office-ohjelmisto)
  • internet-yhteys (päärakennuksen kokoontumistila)
  • videot
Keittiövarustus myös asiakkaiden käyttöön rantasaunan takkahuoneessa ja keittomahdollisuus + jääkaappi majoitusrakennuksen aulatilassa. Rantasaunalla on myös tiskikone.

Hinnaston löydät täältä.

Ulkoilu

Lankaniemen ympäristössä avautuvat upeat ulkoilumaastot; leirien tai kurssien vapaa-ajalla voi tutustua vaikkapa vanhoihin Ruotsi-Suomen ja Venäjän välisen rajan ampumahautoihin.

Lankaniemessä on myös erinomaiset uintimahdollisuudet ja kaksi soutuvenettä vieraiden käytettävissä.

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Syvälahdentie 12, 52700 Mäntyharju

Saunailta

Kaikille avoin saunailta Lankaniemessä.
Tule saunomaan ja uimaan Lankaniemeen! Saunat lämpiminä klo 18-20. Mahdollisuus paistaa omia makkaroita takkahuoneella. Hartaus klo 19.45-20.00.

Syvälahdentie 12, 52700 Mäntyharju

Seurakuntatilaisuus