Pertunmaan seurakuntatalo (rakenteilla)

Markunkuja 2, 19430 Pertunmaa

Pertunmaan seurakuntatalo (rakenteilla)

Vanha seurakuntakoti purettiin toukokuussa 2018. Ja uuden rakentaminen alkoi kesäkuussa 2018.

Vanhan seurakuntakodin kokonaispinta-ala oli 252 m². Tiloja oli kahdessa kerroksessa. Uudesta talosta tulee yksikerroksinen ja pinta-ala pienenee jonkin verran.

Vanha seurakuntakoti rakennettiin vuonna 1980 ja sen suunnitteli Arkkitehtitoimisto Aho Lahdesta. Uuden seurakuntakodin suunnittelija on Arkkitehtitoimisto Arkviiri Oy ja pääsuunnittelijana on toiminut Riitta Vesala.

Uuden talon valmistumisajaksi on luvattu 30.3.2019.

Tällä hetkellä seurakuntatoimisto ja muut toimitilat sijaitsevat väliaikaisesti rivitalohuoneistossa Lummerannassa (Honkaniementie 7 as 6). Lummerannan tilat ovat sen verran pienet ettei niitä vuokrata ulkopuolisille. Seurakuntatilaisuudet järjestetään useinmiten Pertunmaan yhtenäiskoululla, joka sijaitsee kirkon lähellä. Kerhot ja kappelineuvoston kokoukset pidetään Lummerannassa.

Markunkuja 2, 19430 Pertunmaa

Kylvönsiunaus

Perinteinen kylvön siunaus yhdessä Eläkeliiton ja seurakunnan kanssa vietetään uudessa seurakuntatalossa.

Markunkuja 2, 19430 Pertunmaa

Bibliodraaman 3. kokoontuminen

Bibliodraamaryhmä kokoontuu Pertunmaan seurakuntatalossa.