Ilmoittaudu mukaan!

Osa seurakunnan tapahtumista on sellaisia, joihin täytyy ilmoittautua. Täältä löydät listan niistä tapahtumista, joihin on nyt mahdollisuus ilmoittautua.

10-synttäreille ilmoittatuminen tästä (vain kutsun saaneille).

Yö kirkossa Mäntyharjussa 3-6-luokkalaisille. Oletko aina halunnut nukkua kirkossa? Nyt se on mahdollista. Ilmoittaudu mukaan tästä. Yön hinta 5 €.

Yö kirkossa Pertunmaalla 3-6-luokkalaisille. Oletko aina halunnut nukkua kirkossa? Nyt se on mahdollista. Ilmoittaudu mukaan tästä. Yön hinta 5 €.

1-6-luokkalaisten syyslomaleiri Lankaniemessä 24.-16.10. Leirin hinta 36 €. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Retki Helsinkiin 19.11. Käymme luonnontieteellisessä museossa sekä Jumbossa. Retken hinta yli 17-vuotiailta 35 € ja alle 17-vuotiailta 25 €. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Perhe-ja päiväkerhoihin ilmoittautuminen on alkanut. Ilmottaudu kerhoihin tästä.

Pyhäkouluun ilmoittautuminen on alkanut. Mukaan pyhäkouluuun voit ilmoittautua tästä.