Ilmoittaudu mukaan!

Osa seurakunnan tapahtumista on sellaisia, joihin täytyy ilmoittautua. Täältä löydät listan niistä tapahtumista, joihin on nyt mahdollisuus ilmoittautua.

Rippikoulu on ajankohtainen asia sinulle, joka täytät 15 vuotta. Rippikoulu ja konfirmaatio antavat sinulle oikeuden toimia kummina, osallistua itsenäisesti ehtoolliselle ja asettua 18-vuotiaana ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa. Rippikoulu on myös kirkkohäiden edellytys. Rippikoulun suosio kertoo siitä, että kysymyksessä on todella merkityksekäs juttu! Rippikouluun ilmoittautuminen on 30.8-12.9.

Ilmoittaudu rippikouluun tästä.

Isoskoulutus alkaa viikonloppuleirillä 17-19.9.2021 ja sen jälkeen joka toinen viikko tapaamisilla yms. jutuilla. Koulutuksen käytyäsi voit toimia isosena seurakunnan leireillä ja muissa tapahtumissa.

Ilmoittaudu isoskoulutukseen ja leirille tästä.

1-6-luokkalaisten syyslomaleiri Lankaniemessä 25.-27.10. Leirin hinta 36 €/ hlö.

Ilmoittaudu leirille tästä.

Kokkikerho 9-12-vuotiaille seurakuntakeskuksen nuortentilassa maanantaisin klo 17-19. Kokkikerhossa kokkaillaan, opetellaan keittiötaitoja sekä leikitään ja pidetään pieni hartaus. Kerho maksaa 2 €/krt/hlö.

Ilmoittautudu kerhoon tästä.

Päivä- ja perhekerhoihin ilmoittautuminen (ilmoittautuminen Mäntyharjun ja Pertunmaan kerhoihin).

Ilmoittaudu tästä.