Kesätyöntekijöitä hautausmaille

Mäntyharjun seurakunta ja Pertunmaan kappeliseurakunta hakevat hauta- ja puistoalueiden ylläpitoon kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2020. Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat hautausmaiden sekä puistoalueiden yleishoito sekä seurakunnan hoidettavaksi annettujen hautojen hoitoon liittyvät työt.

Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Voit täyttää sähköisen työnhakulomakkeen tai tulla täyttämään lomakkeen paikan päälle joko Mäntyharjun seurakunnan taloustoimistoon tai Pertunmaan kappeliseurakunnan toimistoon (yhteystiedot ja aukioloajat Mäntyharjuun löydät täältä ja Pertunmaalle täältä).

Työt alkavat 27.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Työn kesto voidaan sopia tapauskohtaisesti. Haku päättyy 15.3.2020. Palkkaus KirVESTES:n mukaan.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Risto Jaakola 0400 143 640.

Täältä löytyy tietoa kirkosta työnantajana sekä koko kirkon avoimet työpaikat.