Lahjoita

• villasukkia, lapasia
  • lankoja
  • muovirasioita

Mäntyharjussa lahjoituksia ottaa vastaan kirkkoherranvirasto ja Pertunmaalla Lummerannan toimisto. Yhteystiedot löydät täältä.

Postimerkkikeräys

Voit tukea Lähetysseuran työtä myös lahjoittamalla meille postimerkkejä, kortteja ja vanhoja rahoja. Tavarat myydään keräilijöille Suomen Filatelistiseuran järjestämissä huutokaupoissa ja Suomen Postimerkkilehden Online-huutokaupoissa. Tuotot ohjataan Suomen Lähetysseuran ulkomaisen työn hyväksi.

Lisätietoja keräyksestä saat täältä.

Postimerkit ja muut niihin liittyvät lahjoitukset voit myös toimittaa Mäntyharjun kirkkoherranvirastoon tai Pertunmaan seurakuntatoimistoon. Laitamme ne sitten eteenpäin Lähetysseuralle.

Kotimaanapu

Yhteisvastuu

Kotimaanapu on uusi hyväntekeväisyyspalvelu,
jonka tuottama apu kohdistetaan täysimääräisesti Suomeen.

Kotimaanavun kautta voit auttaa hädässä olevia
joko vapaaehtoistyön tai raha- ja tavaralahjoitusten kautta.

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta.

Tuotosta 60 % käytetään kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun, 20 % vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa ja 20 % kirkon ja seurakuntien tekemään avustustyöhön.