TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ!

Sähkön, bensan ja ruoan hintojen noustua monessa kodissa meillä Mäntyharjussa ja Pertunmaalla mietitään tänä jouluna, miten rahat riittävät ruokaan, lasten ja läheisten joululahjoista puhumattakaan.

Hävikkiruuan jaossa Mäntyharjun seurakunta tekee yhteistyötä Helluntaiseurakunnan, kunnan sekä Via Dian kanssa. Pertunmaalla kappeliseurakunta tekee yhteistyötä SPR Pertunmaan kanssa.

Avunhakijoiden määrä on viime vuosista kasvanut. Apua tarvitsevat niin yksin asuvat, lapsiperheet kuin eläkeläisetkin. Hävikkiruokaa on viime aikoina saatu kaupoista vähemmän jaettavaksi. Lahjoittamalla rahaa voit auttaa lähimmäistäsi Mäntyharjussa ja Pertunmaalla. Lahjoitusvaroilla autamme tänä jouluna ja ensi vuoden aikana ruoka-apua tarvitsevia

Kiitos avustasi!

KERÄYSLUPA RA/2020/639

Apuasi tarvitaan - Voit lahjoittaa Mäntyharjun tai Pertunmaan keräykseen.