Olemme sinua varten

Seurakunnan työntekijät haluavat tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa keskustellen ja rukoillen kanssasi. Jos haluat varata seurakunnan tiloja tai sinulla on ideoita tai kysymyksiä toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä seurakuntatoimistoon.

Pertunmaan kappeliseurakunnan toimisto
Kirkkotie 2 b
19430 Pertunmaa

Avoinna to ja pe klo 9 - 12

SEURAKUNTATOIMISTO ON KIINNI 1. - 23.8.2019

Virkatodistukset tilataan Mäntyharjun kirkkoherranvirastosta. Yhteystiedot löytyvät täältä.

talous- ja viestintävastaava

Talousasioiden lisäksi olen seurannassamme viestintävastuussa eli siis jos haluat antaa palautetta esimerkiksi näistä uusista kotisivuistamme, niin minulle saa lähettää sähköpostia (tai soittaakin). Jos olet ottanut komeita kuvia kirkostamme tai muualta seurakunnasta ja haluat näyttää niitä muillekin, niin mielelläni otamme kuvia vastaan ja julkaisemme niitä kotisivuillamme tai seurakunnan Facebook-sivuilla.

Vapaapäivät pääsääntöisesti ma-ti