Kompantie 6, 52700 Mäntyharju

Mäntyharjun seurakuntakeskus Seurakuntakeskus on rakennettu ja käyttöönotettu 1980-luvun alussa. Seurakuntakeskuksen yläkerrassa on kirkkoherranvirasto, taloustoimisto, diakoniatoimisto, kirkkoherran työhuone, päivystävän papin huone, toimitushuone sekä sali ja kahvio.

Seurakuntakeskuksen alakerrassa on toimintatilat lapsi- ja nuorisotyöllä, työalojen toimistot sekä sauna ja takkahuone.

Seurakuntakeskuksessa voi hyvin pitää erinäisiä juhlia. Siellä on hyvät tilat järjestää kahvituksia ja ruokailuja. Kahvion puolella on 76 paikkaa sekä saliin saa 32 paikkaa. Lisäksi aulaan on vielä mahdollisuus saada muutama lisäpaikka eli yhteensä noin 110 pöytäpaikkaa. Lisäksi saliin jää hyvät istumatilat yleisölle ja ohjelman esittäjille.

Seurakuntakeskuksessa sijaitsevaan takkahuoneeseen mahtuu 20 henkilöä, mutta siellä ei voi järjestää ruokatilaisuuksia ainoastaan pienimuotoisia kahvituksia.

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Kompantie 6, 52700 Mäntyharju

Miesten keskustelu- ja raamattupiiri

Miesten keskustelu- ja raamattupiiri takkahuoneella: Klo 18 lähtö yhteislenkille srk-keskuksen alapihalta ja klo 18.30 saunominen. Klo 19 kokoontuminen takkahuoneella, keskustelua aiheesta Hepr.11. ja muista ajankohtaisista aiheista.

Kompantie 6, 52700 Mäntyharju

Kirkkovaltuuston kokous

Uuden valtuuston ensimmäinen kokous!