Kompantie 6, 52700 Mäntyharju

Seurakuntakeskus on rakennettu ja käyttöönotettu 1980-luvun alussa. Seurakuntakeskuksen yläkerrassa on kirkkoherranvirasto, taloustoimisto, diakoniatoimisto, kirkkoherran työhuone, päivystävän papin huone, toimitushuone sekä sali ja kahvio.

Seurakuntakeskuksen alakerrassa on toimintatilat lapsi- ja nuorisotyöllä, työalojen toimistot sekä sauna ja takkahuone.

Seurakuntakeskuksessa voi hyvin pitää erinäisiä juhlia. Siellä on hyvät tilat järjestää kahvituksia ja ruokailuja. Kahvion puolella on 76 paikkaa sekä saliin saa 32 paikkaa. Lisäksi aulaan on vielä mahdollisuus saada muutama lisäpaikka eli yhteensä noin 110 pöytäpaikkaa. Lisäksi saliin jää hyvät istumatilat yleisölle ja ohjelman esittäjille.

Seurakuntakeskuksessa sijaitsevaan takkahuoneeseen mahtuu 20 henkilöä, mutta siellä ei voi järjestää ruokatilaisuuksia ainoastaan pienimuotoisia kahvituksia.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Hengelliset yhteislaulut

Tule Mäntyharjun seurakuntakeskukseen laulamaan hengellisiä lauluja mm. punaisesta nuorten veisukirjasta, virsikirjasta jne. Vetäjät valitsevat joka kerralle kirjan mistä lauletaan, mutta osallistujat voivat esittää toiveita valitusta kirjasta eli mitä lauletaan.

KV-ystäväpiiri

Ilta kehitysvammaisille ja heidän läheisilleen.

Lähetyksen Raamattu- ja rukouspiiri

Raamattuopetusta ja rukousta lähetyksen hengessä. Volanen ja Hautala, kahvitarjoilu.

Donkkis big Night

Donkkis Big Night eli Donkkis on 1-6-luokkalaisten toiminnallinen ilta serurakuntakeskuksella. Ilta alkaa pienellä Raamattuopetuksella, jonka jälkeen vietetään nyyttäreitä (voit siis tuoda jotain pientä nyyttäripöytään) ja lopuksi vielä mukavia toimintapisteitä erilaisilla tehtävillä.