Kompantie 6, 52700 Mäntyharju

Mäntyharjun seurakuntakeskus Seurakuntakeskus on rakennettu ja käyttöönotettu 1980-luvun alussa. Seurakuntakeskuksen yläkerrassa on kirkkoherranvirasto, taloustoimisto, diakoniatoimisto, kirkkoherran työhuone, päivystävän papin huone, toimitushuone sekä sali ja kahvio.

Seurakuntakeskuksen alakerrassa on toimintatilat lapsi- ja nuorisotyöllä, työalojen toimistot sekä sauna ja takkahuone.

Seurakuntakeskuksessa voi hyvin pitää erinäisiä juhlia. Siellä on hyvät tilat järjestää kahvituksia ja ruokailuja. Kahvion puolella on 76 paikkaa sekä saliin saa 32 paikkaa. Lisäksi aulaan on vielä mahdollisuus saada muutama lisäpaikka eli yhteensä noin 110 pöytäpaikkaa. Lisäksi saliin jää hyvät istumatilat yleisölle ja ohjelman esittäjille.

Seurakuntakeskuksessa sijaitsevaan takkahuoneeseen mahtuu 20 henkilöä, mutta siellä ei voi järjestää ruokatilaisuuksia ainoastaan pienimuotoisia kahvituksia.

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Kompantie 6, 52700 Mäntyharju

Kokkikerho

Kokkis 3-6 luokkalaisille alkaa vko 39.
Ilmoittautumiset tekstiviestillä Sarkulle, p. 0400 143638. Muista kertoa myös lapsen ruokarajoitteet ilmoittautumisen yhteydessä.
Mukaan mahtuu 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kerho maksaa 2 €/lapsi/kerta.

Kompantie 6, 52700 Mäntyharju

Diakoniatoimistossa EI päivystystä

Mäntyharjun diakoniatoimistossa EI päivystystä.