Tahdon sinulle laulaa - Henna Nieminen, laulu & piano

ti 26.3. kello 18.00

Tahdon sinulle laulaa - Henna Nieminen, laulu & piano Mäntyharjun seurakuntakeskus

Henna Niemisen "Tahdon sinulle laulaa" -konsertti yhteisvastuun hyväksi. Konsertti sisältää Hennan omaa tuotantoa ja lauluja yhteisvastuun teemaan sopien. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €, josta puolet yhteisvastuun hyväksi.
Konsertissa kahvitarjoilu yhteisvastuun hyväksi.

Tahdon sinulle laulaa - konsertissa kuullaan Henna Niemisen omaa tuotantoa

sekä Yhteisvastuun teemaan sopivia lauluja. Tänä vuonna yhteisvastuu-keräyksellä tuetaan lasten ja nuorten koulutusta.

"Laulut ja laulaja ovat löytäneet toisensa! Henna Nieminen on loistava lauluntekijä. Kauniit melodiat pulppuavat ja solisevat tästä esiintyjästä. Rohkaisen ihmisiä menemään konserttiin!" - kehottaa legendaarinen gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Lämpimästi tervetuloa!

Konsertissa kahvitarjoilu yhteisvastuun hyväksi.

Mäntyharjun seurakunta

Pertunmaan seurakuntatalo

Pertunmaan kirkkokuoro

Helluntai tulee ja suuri juhlapäivä Pertunmaan kappeliseurakunnassa. Kirkkokuorokin valmistautuu harjoituksissa messussa lauluun.

Pertunmaan seurakuntatalo

Pertunmaan kirkkokuoro

Pertunmaan kappeliseurakunnassa valmistaudutaan suureen juhlapäivään, uuden seurakuntatalon avajaisiin. Kirkkokuorokin harjoittelee jo messulauluja Timon johdolla.

Mäntyharjun kirkko

Häämusiikkikonsertti

Erityisesti tulevat hääparit, tervetuloa!