Tahdon sinulle laulaa - Henna Nieminen, laulu & piano

ti 26.3. kello 18.00

Tahdon sinulle laulaa - Henna Nieminen, laulu & piano Mäntyharjun seurakuntakeskus

Henna Niemisen "Tahdon sinulle laulaa" -konsertti yhteisvastuun hyväksi. Konsertti sisältää Hennan omaa tuotantoa ja lauluja yhteisvastuun teemaan sopien. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €, josta puolet yhteisvastuun hyväksi.
Konsertissa kahvitarjoilu yhteisvastuun hyväksi.

Tahdon sinulle laulaa - konsertissa kuullaan Henna Niemisen omaa tuotantoa

sekä Yhteisvastuun teemaan sopivia lauluja. Tänä vuonna yhteisvastuu-keräyksellä tuetaan lasten ja nuorten koulutusta.

"Laulut ja laulaja ovat löytäneet toisensa! Henna Nieminen on loistava lauluntekijä. Kauniit melodiat pulppuavat ja solisevat tästä esiintyjästä. Rohkaisen ihmisiä menemään konserttiin!" - kehottaa legendaarinen gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Lämpimästi tervetuloa!

Konsertissa kahvitarjoilu yhteisvastuun hyväksi.

Mäntyharjun seurakunta

Mäntyharjun kirkko

Dominante kuoron konsertti

Dominante kuoron konsertti "Keinutan kaikua" kirkossa.
Kuoroa johtaa Seppo Murto.

Kesäkonsertti

Taina ja Janne Hovin perhe, Eero Kantola.

Luontokirkko

Kauneimmat koululaulut

Laulu raikukoon! Kauneimmat koululaulut yhdessä laulettuna. Huonolla säällä kirkossa. Kantola.