Tahdon sinulle laulaa - Henna Nieminen, laulu & piano

ti 26.3. kello 18.00

Tahdon sinulle laulaa - Henna Nieminen, laulu & piano Mäntyharjun seurakuntakeskus

Henna Niemisen "Tahdon sinulle laulaa" -konsertti yhteisvastuun hyväksi. Konsertti sisältää Hennan omaa tuotantoa ja lauluja yhteisvastuun teemaan sopien. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €, josta puolet yhteisvastuun hyväksi.
Konsertissa kahvitarjoilu yhteisvastuun hyväksi.

Tahdon sinulle laulaa - konsertissa kuullaan Henna Niemisen omaa tuotantoa

sekä Yhteisvastuun teemaan sopivia lauluja. Tänä vuonna yhteisvastuu-keräyksellä tuetaan lasten ja nuorten koulutusta.

"Laulut ja laulaja ovat löytäneet toisensa! Henna Nieminen on loistava lauluntekijä. Kauniit melodiat pulppuavat ja solisevat tästä esiintyjästä. Rohkaisen ihmisiä menemään konserttiin!" - kehottaa legendaarinen gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Lämpimästi tervetuloa!

Konsertissa kahvitarjoilu yhteisvastuun hyväksi.

Mäntyharjun seurakunta

Lauluryhmä Yksinkertaiset

Harjoitukset seurakuntakeskuksessa.
Johtajana toimii Seppo Ylöstalo.
Tervetuloa mukaan uudet ja entiset laulajat!

Pertunmaan seurakuntasali

Musiikkitilaisuus (Körttikahvi - Siionin Virsiä)

Tervetuloa virkistymään Siionin virsien äärelle seurakuntatalolle. Laulamisen lomassa juomme kahvit. Vapaaehtoinen kahviraha Herättäjä yhdistykselle.

Lankaniemen leirikeskus

Lauletaan yhdessä -ilta

Lauletaan yhdessä -illat tulevat Virret tutuiksi -iltojen tilalle. Virsien ja virsien tarinoiden lisäksi myös muita lauluja teemoittain ja ajankohdan mukaan. Eero-kanttori laulattaa.