Kappeliseurakunnan ryhmät

Syyskuussa alkoi taas monipuolinen toiminta kappeliseurakunnassa eri ikäisille. Lummerannassa järjestetään erilaisia ryhmiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Näiltä sivuilta saat lisätietoa ryhmistä ja muista tapahtumista.

Tervetuloa mukaan!

Seurakuntalaisia Lummerannan tupaantuliaisissa
Mikäli sinulla on ideoita toiminnan kehittämiseksi niin käy antamassa palautetta nettilomakkeen kautta. Voit tietenkin olla yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostilla tai piipahtaa toimistolla. Yhteystiedot löydät täältä.
diakonissa

Vastaan Pertunmaan alueella tehtävästä diakonia- ja lähetystyöstä. Voit ottaa minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla mieltäsi askarruttavissa asioissa. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Diakoniapäivystys torstaisin Lummerannassa klo 9.30-11.30.

lastenohjaaja

Ohjaan päiväkerhoja (3-6 v) ja perhekerhoja sekä Mäntyharjussa että Pertunmaalla. Pertunmaalta löydät minut joka toinen tiistai aamupäivisin ja aina perjantaisin. Heli vastaa Pertunmaan varhaisnuorista.