Kappeliseurakunnan toimintaa

Seurakunnassa on monipuolista toimintaa eri ikäisille. Seurakuntatalolla järjestetään erilaisia ryhmiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Näiltä sivuilta saat lisätietoa ryhmistä ja muista tapahtumista.

Tervetuloa mukaan!

 

Toukokuun loppuun saakka kaikki toiminta on peruttu. Vihkimiset, kasteet ja hautaan siunaamiset toimitetaan yksityiskohdista sopien.

 

Seurakuntalaisia Lummerannan tupaantuliaisissa
Mikäli sinulla on ideoita toiminnan kehittämiseksi niin käy antamassa palautetta nettilomakkeen kautta. Voit tietenkin olla yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostilla tai piipahtaa toimistolla. Yhteystiedot löydät täältä.
diakonissa
Pertunmaan kappeliseurakunta

Vastaan Pertunmaan alueella tehtävästä diakonia- ja lähetystyöstä. Voit ottaa minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla mieltäsi askarruttavissa asioissa. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Diakoniapäivystys torstaisin Pertunmaan seurakuntatalolla klo 9.30-11.30.

lastenohjaaja

Ohjaan päiväkerhoja (3-6 v) ja perhekerhoja sekä Mäntyharjussa että Pertunmaalla. Pertunmaalta löydät minut joka toinen tiistai aamupäivisin ja aina perjantaisin. Heli vastaa Pertunmaan varhaisnuorista.