Lankaniemen leirikeskus

0400 143 648 emäntä Teija Apell

Lankaniemen leirikeskus

Luonnonrauhaa keskellä taajamaa

Lankaniemi sijaitsee Mäntyharjun keskustaajaman kupeessa Pyhäveden rannalla. Vuosituhannen vaihteessa valmistunut uusi leirikeskus on rakennettu nykypäivän vaatimuksien mukaisesti; niinpä se palveleekin monipuolisesti sekä seurakunnan, että muiden tahojen tarpeita.

Leirikeskuksessa on n. 40 vuodepaikkaa kahteen rakennukseen jaettuna. Saunarakennuksessa lämpenee kaksi suurta saunaa ja takkahuone toimii tarvittaessa pienempänä kokoontumistilana.

Lankaniemen ympäristössä avautuvat upeat ulkoilumaastot; leirien tai kurssien vapaa-ajalla voi tutustua vaikkapa vanhoihin Ruotsi-Suomen ja Venäjän välisen rajan ampumahautoihin.

Leirikeskus on varusteltu monipuolisesti.

Tarvittavista varusteista kannattaa sopia varausta tehdessä.

Käytettävissä on:
  • äänentoisto kokoontumissaliin ja keskusradio
  • sähköpiano
  • piirtoheitin
  • dataprojektori
  • kannettava tietokone (office-ohjelmisto)
  • internet-yhteys (päärakennuksen kokoontumistila)
  • videot
Keittiövarustus myös asiakkaiden käyttöön rantasaunan takkahuoneessa ja keittomahdollisuus + jääkaappi majoitusrakennuksen aulatilassa. Rantasaunalla on myös tiskikone.

Hinnaston löydät täältä.
Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Syvälahdentie 12, 52700 Mäntyharju

Seurakunnan juhannusjuhla

Seurakunnan juhannusjuhla, klo 17-18 saunomista ja makkaranpaistoa (seurakunta tarjoaa makkarat ja kirkkoboolin), klo 18 yhteislaulua Nuotioniemessä, kokko klo 19. Pertunmaalaisille kuljetus koulun pihasta lähtö klo 16.30 ja paluu kuljetus lähtee Lankaniemestä klo 19.30.

Syvälahdentie 12, 52700 Mäntyharju

Saunailta

Tule saunomaan ja uimaan Lankaniemeen! Saunat lämpiminä klo 18-20. Mahdollisuus paistaa omia makkaroita sään salliessa Nuotioniemessä ja saunojen takkatuvassa, kesäillan hartaus klo 19.45-20.00. Lisätietoja kirkkoherra Ann-Maarit Joenperä p: 0400 143632