A H J K L P R S U V

Satu Huopalainen
toimistosihteeri

Esittely

Olen osa-aikainen toimistosihteeri kirkkoherranvirastossa. Tehtäviini kuuluuvat pääasiassa virkatodistusten ja sukuselvitysten laatiminen. Minut tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla 3 kertaa viikossa, yleensä ma, ti ja to.

Timo Koivunen

kanttori (osa-aikainen)

Niina Kuoppala

talous- ja viestintävastaava

Tavoitettavissa Mäntyharjussa ti-ke ja Pertunmaalla to-pe

Esittely

Talousasioiden lisäksi olen seurannassamme viestintävastuussa eli siis jos haluat antaa palautetta esimerkiksi näistä uusista kotisivuistamme, niin minulle saa lähettää sähköpostia (tai soittaakin). Jos olet ottanut komeita kuvia kirkostamme tai muualta seurakunnasta ja haluat näyttää niitä muillekin, niin mielelläni otamme kuvia vastaan ja julkaisemme niitä kotisivuillamme tai seurakunnan Facebook-sivuilla.

Aino Kärkkäinen
kesäteologi

Tomi Poikkimaa
seurakuntamestari

Heli Riittinen

Annukka Salmivaara

diakonissa

Esittely

Vastaan Pertunmaan alueella tehtävästä diakonia- ja lähetystyöstä. Voit ottaa minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla mieltäsi askarruttavissa asioissa. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Diakoniapäivystys torstaisin Lummerannassa klo 9.30-11.30.

Maria Sirén

aluekappalainen

Esittely

Hei kaikki Pertunmaan seurakuntalaiset! Ota minuun yhteyttä. Soita, kirjoita tai pistäydy Lummerannassa tapaamassa minua. Teen myös tarvittaessa kotikäyntejä. Liity kappeliseurakunnan Facebook-ryhmään. Sieltä voit seurata seurakunnan toimintaa sekä kommentoida ja ideoida. Tehdään yhdessä!

Suvi Uotinen

Esittely

Ohjaan päiväkerhoja (3-6 v) ja perhekerhoja sekä Mäntyharjussa että Pertunmaalla. Pertunmaalta löydät minut joka toinen tiistai aamupäivisin ja aina perjantaisin. Heli vastaa Pertunmaan varhaisnuorista.

Sarianne Volanen

nuorisotyönohjaaja (virkavapaalla)