Kesätyöntekijöitä hautausmaille

Mäntyharjun seurakunta ja Pertunmaan kappeliseurakunta hakevat hauta- ja puistoalueiden ylläpitoon kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2018. Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä puistoalueiden yleishoito sekä hoidettavaksi annettujen hautojen hoitotyöt.

Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Tulosta ja täytä oheinen lomake ja tuo se joko Mäntyharjun seurakunnan taloustoimistoon tai Pertunmaan kappeliseurakunnan toimistoon (yhteystiedot ja aukioloajat Mäntyharjuun löydät täältä ja Pertunmaalle täältä. Mikäli sinulla ei ole tulostinta voit tulla täyttämään lomakkeen myös paikan päälle.

Työt alkavat 2.5.2018 ja työn kesto voidaan sopia tapauskohtaisesti. Haku päättyy 31.3.2018, palkkaus KirVESTES:n mukaan.

Täältä löytyy tietoa kirkosta työnantajana sekä koko kirkon avoimet työpaikat.