Asta Vuorisen lähtöjuhla

Pertunmaan Yhtenäiskoululla

Pertunmaan kappeliseurakunnan uuden lähetin Asta Vuorisen lähtöjuhla ja keittolounas.
Mukana Etelä-Savon Kansanlähetyksestä Matti Manninen, Joenperä, Salmivaara, Laura Karttunen.

Messun jälkeen Pertunmaan kappeliseurakunnan uuden lähetin Asta Vuorisen lähtöjuhla ja keittolounas Yhtenäiskoululla, Matti Manninen, Joenperä, Salmivaara, Laura Karttunen.

Pertunmaan tori

Yhteisvastuukeräys-toritapahtuma

Yhteisvastuu-toritapahtuma.Pertunmaan torilla myytävänä vohveleita, leivonnaisia, YV-tuotteita, perennoita ja hevosenlantaa.Tule mukaan!

Lähetyslounas ja nimikkolähetti Eeria Niemi kertoo kuulumisiaan

Messun jälkeen lähetyslounas srk-keskuksella (vapaaehtoinen maksu lähetystyön hyväksi), jonka jälkeen nimikkolähetti Eeria Niemi kertoo kuulumisiaan. Eeria on nimikkolähettinämme Itä-Siperiassa.

Vanhan hautausmaan edessä

Hautojen hoitopäivä

Hautojen hoitopäivä vanhan hautausmaan edessä. Myytävänä vohveleita, kahvia ja arpoja lähetystyön hyväksi.