Kesäkuoron harjoitukset

Kesäkuoron harjoitukset

Tule mukaan kesäkuoroon, joka esiintyy su 30.7. Mäntyharjun kirkon kesävieraiden kirkkopyhässä klo 10. Laulamme kauneimpia hengellisiä ja kesäisiä lauluja. Kaikille avoin lauluryhmä, myös kesäasukkaat tervetulleita, yhteensä harjoituskertoja 5kpl ja olisi hyvä jos voisit olla mukana ainakin kahdessa harjoituskerrassa, vetäjänä kesäkanttori Pippa-Riina Tuhkalainen p 0400 143 639.

Mäntyharjun seurakunta

Mäntyharjun kirkko

Kauneimmat koululaulut

Kauneimmat koululaulut Luontokirkossa, Kantola, Pennanen. Vanhoja koululauluja yhdessä laulettuina. Sateella kirkossa.

Mäntyharjun kirkko

Konsertti (Häämusiikkia)

Tervetuloa muistelemaan vanhoja, suunnittelemaan tulevaa tai ihan muuten vaan. Kaikki teokset soitetaan kokonaan, paitsi jos kyse on pitkästä moniosaisesta teossarjasta. Häämarssina ehtii usein kuulla vain pienen pätkän... Häämarssien kuuntelu käsikädessä on myös takuuvarmaa pariterapiaa!