Lahjoita

• villasukkia, lapasia
  • lankoja
  • muovirasioita

Mäntyharjussa lahjoituksia ottaa vastaan kirkkoherranvirasto ja Pertunmaalla Lummerannan toimisto. Yhteystiedot löydät täältä.

Leivontatalkoot

Iloinen leivontaporukka kaipaa lisävahvistuksia joukkoonsa. Ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi karjalanpiirakka, pulla yms. leivontatalkoisiin oheisella nettilomakkeella. Leivomme myytävää lähetystyön ja diakoniatyön hyväksi. Otamme yhteyttä kun talkoita on.

Kotimaanapu

Yhteisvastuu

Kotimaanapu on uusi hyväntekeväisyyspalvelu,
jonka tuottama apu kohdistetaan täysimääräisesti Suomeen.

Kotimaanavun kautta voit auttaa hädässä olevia
joko vapaaehtoistyön tai raha- ja tavaralahjoitusten kautta.

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta.

Tuotosta 60 % käytetään kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun, 20 % vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa ja 20 % kirkon ja seurakuntien tekemään avustustyöhön.