Rippikoululaisten jumalanpalvelus 31.1. striimattuna!

20.1.2021 17.03

Hei rippikoululaiset ja huoltajat                                                                                  18.1.2021

Sunnuntaina 31.1 meillä on rippikoulusunnuntai ja tarkoitus oli, että rippikoululaiset osallistuisivat yhdessä Mäntyharjun kirkossa jumalanpalvelukseen. Kuitenkin tässä tilanteessa ja tällä tiedolla, joka meillä tällä hetkellä on, olemme päättäneet, että emme fyysisesti kokoonnu kirkkoon vaan jokainen rippikoululainen katsoo su 31.1 klo 10 striimatun jumalanpalveluksen youtubesta Mäntyharjun seurakunnan sivuilta. Mahdollisuuksien mukaan toivomme, että myös vanhemmat voisivat yhdessä rippikoululaisten kanssa katsoa striimin.

Varmistaaksemme, että kaikki rippikoululaiset striimin katsovat, tulee jumalanpalveluksen aikana kysymyksiä, joihin nuorten on heti vastattava viestillä. 1 & 3 ryhmäläiset ja leiri muualla vastaavat Taavalle numeroon 0400143638 ja 2 ryhmäläiset Helille numeroon 0400143713. Viestiin laita vastauksesi ja oma nimesi (myös sukunimi), että tiedämme, keneltä viesti on tullut.

Ensimmäinen kotitehtävä jumalanpalvelusta varten on seuraavanlainen: Juttele vanhempiesi kanssa armosta eli anteeksiantamisesta, Mitä se merkitsee vanhemmillesi ja ovatko he kokeneet elämänsä aikana saaneensa armoa ja missä tilanteessa? Entä oletko itse kokenut saaneesi armoa/ armollisuutta ja missä? Lähetä vastauksesi nimesi kera striimauksen alkaessa. Joitakin viestejä voidaan lukea nimettömänä saarnan aikana.

Lisää kysymyksiä tulee pitkin jumalanpalvelusta ja odotamme innolla teidän viestejänne.

Tarvitset osallistumiseen jonkun laitteen millä voit striimiä seurata esim. tietokone, kännykkä sekä tietenkin netti liittymän. Jos voit seurata striimiä jollain muulla laitteella kuin omalla puhelimellasi, niin luultavasti on helpompi vastata kysymyksiin ja samalla seurata toisella laitteella striimiä. Varaa myös itsellesi virsikirja (se on jaettu sinulle marraskuun tapaamisessa kirkossa).

Rippikoulukorttiin tästä ei saa merkintää. Jos et pysty katsomaan jumalanpalvelusta 31.1 klo 10, niin joudut korvaamaan jumalanpalveluksen myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Jos tiedät jo nyt, ettei tuo ajankohta sinulle sovi, niin ilmoita siitä Taavalle tai Helille.

Korona tuo mukaan jatkuvaa muutosta alkuperäisiin suunnitelmiin. Pyrimme ilmoittamaan niistä teille hyvissä ajoin. Joskus viesti ei kuitenkaan kulje ja viesti ei tavoita, niin varmista tiedon saanti seuraamalla seurakunnan nettisivuja (www.mantyharjunseurakunta.fi) ja seurakunnan sosiaalisen median kanavia (instagram: mantyharjun_nuori_seurakunta, Facebook: Mäntyharjun seurakunta ja Pertunmaan kappeliseurakunta).

Jos sinulla on kysyttävää, niin olethan yhteydessä Taavaan tai Heliin.

Terveisin, Taava ja Heli