TIEDOTE 22.5.2020

22.5.2020 11.03

Jumalanpalvelukset

1.6.2020 alkaen seurakuntalaiset voivat osallistua jumalanpalveluksiin Mäntyharjun seurakuntakeskuksella ja Pertunmaan kirkossa. Ehtoolliselle voi tulla kerrallaan kolme seurakuntalaista. Seurakuntalaisten tulee käyttää käsidesiä sekä kirkkosaliin sisään mennessään että sieltä poistuessaan.

Jumalanpalveluksiin suositellaan ottamaan oma virsikirja mukaan.

Riskiryhmään kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja, eikä yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista suositella.

Toimistot/virasto

Seurakunnan toimistot pidetään pääsääntöisesti kiinni heinäkuun loppuun asti. Puhelimitse voidaan sopia yksittäisten seurakuntalaisten kanssa tapaaminen seurakunnan toimistoon, kunhan turvavälistä ja käsihygieniasta huolehditaan. Näin esimerkiksi vainajan omaiset voivat halutessaan tulla sopimaan hautajaisasioista virastoon. Samoin diakoniatoimistoon voidaan sopia asiakastapaamisia samoin edellytyksin. Sama koskee myös muita seurakunnan tiloja.