Syksyssä soi! -messu 7.11. klo 17

Mäntyharjun kirkossa

Vietämme musiikkijumalanpalvelusta Mäntyharjun kirkossa nuorten kanssa, bändisäestyksen ja yhteisesti laulettavien, tarttuvien gospel –laulujen kera.

Tänä Pyhäinpäiväviikonlopun sunnuntaina seurakunnassa rippikoulua sekä isoskoulutusta käyvät nuoret tutustuvat ja osallistuvat Soi syksyssä! –messun valmisteluihin ja toteutukseen, kaikille ja kaikenikäisille tarkoitetussa jumalanpalveluksessa.

Messun aloitusaika on poikkeuksellinen  - klo 17 illalla. Tuolloin marraskuussa eletään jo myöhäisempää syksyä ja kellot on melko vastikään käännetty jo talviaikaankaikki ovat siis jo varmasti ehtineet herätä sunnuntaipäivään.

Säestysbändin maalailemien akustisten ja sähköisten sävelkuvien johdattamana lauletaan käsiohjelmasta, rukoillaan ja vietetään yhdessä ehtoollista.

Kitara mustalla taustalla, jossa leijailee nuotteja ja syksyisiä, oransseja lehtiä monikulmiossa.