Musiikki

Onneni on olla Herraa lähellä,
tahdon laulaa hänen teoistaan.
Virsi 517

Musiikki ylittää kaikki muurit ja on kaikkien ymmärtämä kieli. Siksi musiikki on mukana kaikkialla seurakunnan elämässä. Musiikki on elämistä, musiikki on kokemista, musiikki on tuntemista ja vuorovaikutusta. Tervetuloa Mäntyharjun seurakunnan musiikkityön pariin!

 

Kuorot ja ryhmät (katso ryhmien omat sivut)

MÄNTYHARJUN KIRKKOKUORO

LAULURYHMÄ YKSINKERTAISET

Yhteistyö

Mieskuoro Laulusepot, naiskuoro Pioni, huuliharpistit, harmonikat, soittokunta, musiikkiopiston väki, peruskoulut, lukio - uutta ja vanhaa yhteistyötä.

Mäntyharjun seurakunnan musiikkityölle on ominaista välitön yhteistyön ilmapiiri muiden musiikkitahojen kanssa. Seurakunnan tilaisuuksissa musiikin harrastajilla ja ammattilaisilla on mahdollisuus tuoda lahjansa jaettavaksi yhteiseksi iloksi ja Jumalan kunniaksi.

Esimerkiksi mieskuoro Laulusepot on perinteisesti laulanut kirkossa kaatuneiden muistopäivänä, itsenäisyyspäivänä ja vuorovuosin jouluaattona tai jouluaamuna.

Jos sinulla on taito laulaa tai soittaa, ole yhteydessä kanttoreihin. Seurakuntamme musiikkityössä on aina tarvetta musiikille - tuo lahjasi jaettavaksi eteenpäin.

Ota yhteyttä

kanttori

Vapaapäivät ovat yleensä maanantai ja tiistai. Katso lisätiedoista parhaat ajat tavoittaa.

Katso tästä puhelinpäivystysaikani, jolloin tavoitat parhaiten. Muutoksia voi joskus tulla nopeastikin, mutta pyrin pitämään tiedot ajantasalla. 

kanttori
Pertunmaan kappeliseurakunta

Virkavapaalla 1.8.-31.10.2022 (Työpäivät keskiviikko, lauantai ja sunnuntai)