Jouluinen vanhustenkerho

Seurakuntakeskus, salikahvio ja toimitushuone

Klo 10 laulukerho, klo 11 ruokailu (5€) ja klo 12 seurat, Joenperä, kirkkokyyti.

Tervetuloa!

KIRKKOKYYTI MÄNTYHARJUSSA
Mäntyharjun seurakuntalaiset voivat käyttää taksia kirkkokyytinä messuun, kun kirkollisissa ilmoituksissa lukee messun yhteydessä kirkkokyyti. Ei omavastuuosuutta, vaan kyyti on matkustajille ilmainen. Paluukyyti kirkkokahvien jälkeen klo 12.00.
Matti Nykäsen taksi ajaa kirkkokyytipäivinä seuraavasti: Tokmanni klo 9.30 - Keskustie - Reissutie - Minimani - Varpasentie - Mäntyharjuntie - Pyhävedentie - Kuusikuja - Hakatie - Taruvuori klo 9.35 - Haapaseläntie - Mäntyharjuntie - Mäntypuisto - kirkko klo 9.45. Paluu tapahtuu samaa reittiä.
Edellä olevan reitin ulkopuolella (esim. sivukylät) olevat voivat käyttää taksia kirkkokyytipäivinä, kun matkustajia on vähintään kaksi. Pyyntö kirkkokyydistä viimeistään ed. keskiviikkoon mennessä kirkkoherranvirastoon p. 0400 143 630.

Mäntyharjun seurakunta