NNKY:n kokoontuminen

Kokoontumiset kuukausittain monenlaisen yhdessä tekemisen, oppimisen ja kohtaamisen merkeissä.
Tervetuloa mukaan myös uudet naiset,

NNKY (Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys) on eri ikäisten, rohkeasti toistensa, yhteisöjensä ja koko maailman hyväksi toimivien naisten ja tyttöjen ekumeeninen liike. Rakennamme yhdenvertaista, oikeudenmukaista ja välittävää yhteiskuntaa, jossa kaikkien on turvallista elää ja toimia. Vaikutamme ja viestimme tasa-arvokysymyksistä ja tuemme tyttöjä ja naisia eri elämänvaiheissa.
Yhdessä maailmanlaajan NNKY-liikkeen (YWCA) kanssa vahvistamme tyttöjen ja nuorten naisten johtajuutta ja sosiaalista pääomaa.
Suomessa kokoonnumme NNKY:n 24 paikallisyhdistyksessä monenlaisen yhdessä tekemisen, oppimisen ja kohtaamisen merkeissä. Yhdistyksistä kolme on ruotsinkielisiä. Suomen NNKY-liitto toimii itsenäisiä NNKY:n paikallisyhdistyksiä tukevana ja yhdistävänä keskusjärjestönä.

Mäntyharjun seurakunta