Kokkikerho 1-3 luokkalaisille

Kerho kokkauksesta innostuneille alakouluikäisille lapsille seurakuntakeskuksen nuorisotilassa. Kerho-ohjaajina toimii kaksi kerho-ohjaajakoulutuksen saanutta nuorta. Kerhossa kokataan, leikitään ja opetellaan keittiötaitoja.
Kerhoon otetaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Taavalle, puh. 0400 143638. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokarajoitteet/allergiat. Kerhon hinta 2 €/kerta/kerholainen ruoka-ainekustannuksia varten.
KERHOON MAHTUU UUSIA KERHOLAISIA.

Tervetuloa!

Pertunmaan kappeliseurakunta, Mäntyharjun seurakunta

Kokkikerho 4-6 luokkalaisille

KERHOON MAHTUU UUSIA KERHOLAISIA!

Lähetyksen sirkusaiheinen perhetapatuma

Tulkaa mukaan lasten sirkusaiheiseen tapahtumaan!
Messun jälkeen keittolounas ja lähetyksen sirkusaiheinen lastentapahtuma seurakuntakeskuksessa, mukana lähetti Eeria Niemi.

Yhteisvastuun rokkatapahtuma

klo 11 Yhteisvastuun rokkatapahtuma srk-keskuksessa. Hernekeitto, kahvi ja laskiaispulla 8 €. Hernekeittoa omiin astioihin 5 €/litra.