Juhlimme kynttilänpäivää ja yhteisvastuun aloitusta messussa. Messussa palvelevat pappina Juha Ijäs, kanttorina Veera Heino ja palvelutehtävässä diakonissa Annukka Salmivaara.

Tervetuloa messuun ja yhteisvastuutilaisuuteen messun jälkeen seurakuntasaliin! Jeesus sanoo: >>Minä olen maailman valo. Se, joka seuraa minua, ei kulje pimeässä, vaan hänellä on elämän valo.>>

Pertunmaan seurakuntasali

Kahvikerho

Tule nauttimaan hyvästä seurasta kahvikupposen ääressä! Voit halutessasi myös osallistua yhteiseen ohjelmaamme, joka vaihtelee askartelusta tuolijumppaan. Kerho päätetään aina lyhyeen hartaushetkeen. Mukana diakoniatyöntekijä Annukka Salmivaara.

messu 3. sunnuntai Loppiaisesta, rippikoulusunnuntai, pappina Erik Liljeström, Gospel-duo, hedelmäsalaattia

3 sunnuntai loppiaisesta on aiheena: Jeesus herättää uskon.
Messussa palvelevat pappina Juha Ijäs, kanttorina Veera heino ja suntiona Tomi Poikkimaa.