Varkki-ilta

Pertunmaan kerhotila

Varkki-ilta alakoululaisille

Varkki-ilta 1-6lk tytöille ja pojille. Ohjelmassa hartaus, yhdessäoloa ja herkuttelua. Ei erilistä ilmoittautumista

Kokkikerho (1-3 luokkalaisille)

Kerho kokkauksesta innostuneille alakouluikäisille lapsille seurakuntakeskuksen nuorisotilassa. Kerho-ohjaajina toimii kaksi kerho-ohjaajakoulutuksen saanutta nuorta. Kerhossa kokataan, leikitään ja opetellaan keittiötaitoja.
Kerhoon otetaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Taavalle, puh. 0400 143638. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokarajoitteet/allergiat. Kerhon hinta 2 €/kerta/kerholainen ruoka-ainekustannuksia varten.

Tällä hetkellä kerhossa on 10 kerholaista eli kerho on täynnä.

Donkkis big Night

Donkkis seurakuntakeskuksessa

Kokkikerho (4-6 luokkalaisille)

Tällä hetkellä kerholaisia on 10 eli kerho on täynnä.