1. sunnuntaita joulusta vietetään aiheena: Pyhä perhe. Messussa palvelevat: Juha-pappi, Timo-kanttori ja Tomi-suntio.Palveluryhmänä kappelineuvosto.
Kolehti kerätään: Kaikille avoimen monimuotoisen Raamatun opetuksen järjestämiseen ja kehittämiseen Helsingin Raamattukoulusäätiön kautta

Tervetuloa vuoden viimeiseen messuun!

Pertunmaan seurakuntasali

Kahvikerho

Tule nauttimaan hyvästä seurasta kahvikupposen ääressä! Voit halutessasi myös osallistua yhteiseen ohjelmaamme, joka vaihtelee askartelusta tuolijumppaan. Kerho päätetään aina lyhyeen hartaushetkeen. Mukana diakoniatyöntekijä Annukka Salmivaara.

messu 3. sunnuntai Loppiaisesta, rippikoulusunnuntai, pappina Erik Liljeström, Gospel-duo, hedelmäsalaattia

3 sunnuntai loppiaisesta on aiheena: Jeesus herättää uskon.
Messussa palvelevat pappina Juha Ijäs, kanttorina Veera heino ja suntiona Tomi Poikkimaa.