1. sunnuntaita joulusta vietetään aiheena: Pyhä perhe. Messussa palvelevat: Erik-pappi, Timo-kanttori ja Tomi-suntio.
Kolehti kerätään: Kaikille avoimen monimuotoisen Raamatun opetuksen järjestämiseen ja kehittämiseen Helsingin Raamattukoulusäätiön kautta

Tervetuloa vuoden viimeiseen messuun!

Mäntyharjun kirkko

On 20. sunnuntai helluntaista ja päivän aihe on: Usko ja epäusko.
Messussa palvelevat Pertunmaan kappeliseurakunnasta: Satu-pappi ja Veera-kanttori.
Kolehti kerätään: Kristittyjen yhteiseen työhön oikeudenmukaisen maailman puolesta Vastuuviikon kautta. Suomen Ekumeeninen Neuvosto ry

Kirkkovuoden aihe on: Usko ja epäusko.
Messussa palvelevat: Saarna Urpo Karjalainen, liturgi Satu Ruhanen ja kanttorina Veera Heino, suntiona palvelee Tomi Poikkimaa.
Vietämme Herättäjien kirkkopyhää ja palveluryhmänä Tiina ja Jukka Hölttä.

Pertunmaan seurakuntasali

Herättäjien seurat

Tule kuulemaan Jumalan sanaa ja myös itse puhumaan aj laulamaan Siionin virsiä.