Jouluaamun sanajumalanpalvelus

Tule kuulemaan Jouluaamun sana: Nyt Betlehemiin, Jeesus on syntynyt!
Sinua palvelevat jumalanpalveluksessa pappina Satu Ruhanen, kanttorina Timo Koivunen ja suntiona Tomi Poikkimaa. Kaunista musiikkia saamme kuunnella, kun kirkkokuoro laulaa, tiedossa myös sooloesitys.
Palveluvuorossa: Ritva ja Aatami Lehtimäki.
Kolehti kerätään: Lasten ja nuorten työhön leiripedagogiikkaa ja digitalisaatiota yhdistävien menetelmien kehittämiseksi Nuori Kirkko ry:n kautta.
Laulamme joululauluvihkosta ja virsikirjasta: Laulamme virsikirjasta ja joululauluvihkosta
virsi: 27:4 jouluylistys
kiitosvirsi: 21: 1-3, 10
päivän virsi: 25:1-3, 7
kolehti: joululaulu nro 6
ylistyslaulu: joululaulu nro 9
Päätöslaulu nro 24

Tervetuloa, aloitamme jouluylistyksellä, saamme kuulla Jeesuksen syntymästä ja saamme iloksemme Pertunmaan kirkkokuoron Pertunlalajien täydennyksellä.

Pertunmaan seurakuntasali

Kahvikerho

Tule nauttimaan hyvästä seurasta kahvikupposen ääressä! Voit halutessasi myös osallistua yhteiseen ohjelmaamme, joka vaihtelee askartelusta tuolijumppaan. Kerho päätetään aina lyhyeen hartaushetkeen. Mukana diakoniatyöntekijä Annukka Salmivaara.

messu 3. sunnuntai Loppiaisesta, rippikoulusunnuntai, pappina Erik Liljeström, Gospel-duo, hedelmäsalaattia

3 sunnuntai loppiaisesta on aiheena: Jeesus herättää uskon.
Messussa palvelevat pappina Juha Ijäs, kanttorina Veera heino ja suntiona Tomi Poikkimaa.

Virret: 184:3-7, 296, 295:1, 5-8, 589:1-, 947, 299, 484