Pertunmaan kauneimmat joululaulut

Pertunmaan kirkon perinteisessä tunnelmassa lauletaan tuttuja ja joitakin uusia kauneimpia joululauluja. Kolehti kerätään lähetyksen kautta maailman lasten auttamiseksi. Tämän vuoden kauneimpien joululaulujen yhteydessä näemme iki-ihanan Suutarin-Martti joulunäytelmän. Pertunmaan nuorisoseura esittää sen meille. Se on kaunis tarina lähimmäisen rakkaudesta.
Kappeliseurakunnan uusi kappalaisen sijainen Juha Ijäs esittäytyy seurakuntalaisille.

Tervetuloa laulamaan yhdessä kauneimpia joululauluja ja katsomaan Nuorisoseuran esittämänä Leo Tolstoin tekstin rakastettu Suutari Martin joulu näytelmä.

Mäntyharjun kirkkokuoron harjoitukset

Jos haluat kuoroon mukaan, ota yhteys kanttori Eero Kantolaan.

Pertunmaan seurakuntasali

Musiikkitilaisuus (Körttikahvi - Siionin Virsiä)

Tervetuloa virkistymään Siionin virsien äärelle seurakuntatalolle. Laulamisen lomassa juomme kahvit. Vapaaehtoinen kahviraha Herättäjä yhdistykselle.

Lankaniemen leirikeskus

Lauletaan yhdessä -ilta

Lauletaan yhdessä -illat tulevat Virret tutuiksi -iltojen tilalle. Virsien ja virsien tarinoiden lisäksi myös muita lauluja teemoittain ja ajankohdan mukaan. Eero-kanttori laulattaa.