Jouluinen ystävänateria

Helluntaiseurakunta (Pyhävedentie 3)

Tule mukaan nauttimaan jouluista ystäväateriaa Helluntaiseurakunnalle!

klo 11 jouluinen ystävä ateria ja jouluista ohjelmaa Helluntaiseurakunnan tiloissa (Pyhävedentie 3). Järjestää Mäntyharjun srk/diakoniatyö ja Helluntaiseurakunta

Mäntyharjun seurakunta

Pertunmaan seurakuntasali

Filmi Markun kirkko

Messun jälkeen kahvitellaan ja katsotaan yhdessä elokuva Markun kirkko, joka on draamadokumentti Markus Pulierin elämäsä 1837 - 1915. Markuksen päämääränä oli saada Pertunmaalle oma kirkko ja hänen ansiostaan saatiin Pertunmaalle oma seurakunta.

Elokuva pohjautuu Rauno Argillanderin näytelmäkäsikirjoitukseen, joka on sovitettu Aku Rautalan romaaniin Markku Pulier eli kanonisoimaton pyhimys sekä Seija Lipsasen samsta romaanista tekemään näytelmään. Risto Salminen on kirjoittanut elokuvan kaksi kohtausta. Elokuva on tehty 2009.

Aikuisten jatkorippikoulu

Pertunmaan seurakuntasali

Keskustelu- ja raamattupiiri

Kaikille avoimeen raamattupiiriin kokoonnutaan 2 krt/kk tutkimaan ja oppimaan Raamattua. Raamattupiirissä on aikaa myös keskustelulle, rukoukselle ja hengellisille lauluille, mutta voit olla hiljaakin ja vain kuunnella. Sinun ei tarvitse tuntea etukäteen Raamattua.