Jippu ja Jarkko Pirttiaho -konsertti "Jotain särkyvää, jotain kaunista"

Mäntyharjun kirkko

Laulaja-evankelista Jippu sekä Raamattukouluttaja Jaakko Pirttiaho tekevät yhdessä "Jotain särkyvää, jotain kaunista" -iltoja.

Vapaaehtoisten muistaminen, seurakunnan kiitos kaikille vuoden aikana vapaaehtoistyötä tehneille seurakuntalaisille. Tervetuloa myös muut seurakuntalaiset! Käsiohjelma 10€, vapaaehtoisille maksuton.

Idea Jotain särkyvää, jotain kaunista -illoista syntyi, kun kaksikko piti yhteisen tilaisuuden Riihimäellä alkuvuodesta 2019. Ilta koostuu Jipun lauluista ja ajatuksista sekä Jaakko Pirttiahon elämänmakuisista ja toivoa tuovista puheenvuoroista. Jaakko Pirttiaho tunnetaan Kansan Raamattuseuran Raamattukouluttajana sekä Yksin armosta -blogistaan.

Pertunmaan kappeliseurakunta, Mäntyharjun seurakunta