Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus

Juhlimme maamme itsenäisyyspäivää ja Pertunmaan sankarihaudoille syttyvät kynttilät. Sanajumalanpalveluksen aihe on: Kiitos isänmaasta, ja jumalanpalveluksessa palvelevat pappina Satu Ruhanen, kanttorina Veera Heino ja suntiona Tomi Poikkimaa. Palveluryhmänä ovat rservin aliupseerit, jotka sytyttävä kynttilät ja ovat kirkon palveluksessa.

Tervetuloa juhlimaan rakasta Isänmaatamme, rukouksin muistamaan maatamme ja maamme puolesta taistelleita sekä kotirintaman tekijöitä.

10. sunnuntai helluntaista aiheena on: Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa.
Vietämme sadosta kiitostamisen messua.
Messussa palvelevat: Risto Blom, Veera Heino ja palveluryhmänä: Eläkeliitto.
Kolehti kerätään: Orpotyöhön Keniaan Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta.

Mäntyharjun kirkko

klo 10 Messu kirkossa

434 alkuvirsi
700 synnintunnustus
334: 5-8 kolminaisuusvirsi
543: 2,5 vastausmusiikki
433 graduaali
461 uhrivirsi
959 ehtoollisvirsi
230 ehtoollisvirsi
979 päätösvirsi

Pertunmaan seurakuntasali

Sadonkorjuujuhla ja kirkkokahvit

Sadonkorjuun keittolounas ja syntymäpäiväkahvitus. Laulamme luontoaiheisia lauluja yhdessä. Eläkeliitto mukana.