Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus

Juhlimme maamme itsenäisyyspäivää ja Pertunmaan sankarihaudoille syttyvät kynttilät aamulla. Vietämme sanajumalanpalveluksen osittain kansanlaulukirkkona.
Sanajumalanpalveluksen aihe on: Kiitos isänmaasta, ja jumalanpalveluksessa palvelevat pappina Satu Ruhanen, kanttorina Timo Koivunen ja suntiona Tomi Poikkimaa. Palveluryhmänä ovat reservin aliupseerit, jotka sytyttävät kynttilät sekä toimivat palvelutehtävissä kirkossa.
Kolehti kerätään: Sotiemme veteraanien parissa tehtävän hengellisen työn tukemiseen Veteraanivastuun kautta.

Tervetuloa juhlimaan rakasta Isänmaatamme, rukouksin muistamaan maatamme ja maamme puolesta taistelleita sekä kotirintaman tekijöitä.

Mäntyharjun kirkko

messu, Liljeström, Koivunen, kirkkokahvit, HenKi-kirjasto auki

Tuomiosunnuntain messun aihe on: Kristus kaikkeuden Herra.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Tomi-suntio. Saarnahaastattelussa ajatuksia uskosta ja elämästä jakaa psykiatrian sairaanhoitaja Marjatta Nikkinen(eläkeläinen). Kuulemme myös Pertunmaan mielenterveysyhdistyksestä lauluryhmää. Saamme kuulla Arin koskettavat kappaleet. Laulamme virret: 160(aloitusvirsi), 704(synnintunnustus), 135(kiitosvirsi), 454(päivän virsi), 971(uhrivirsi)
229(ehtoollisen virsi), 600:3(päätösvirsi).
Palveluvuorossa: Pertunmaan mielenterveysyhdistys.
Kolehti kerätään: Pertunmaan mielenterveysyhdistys ry.

Pertunmaan seurakuntasali

Raamattupiiri

Kaikille avoimeen raamattupiiriin kokoonnutaan 2 krt/kk tutkimaan ja oppimaan Raamattua. Raamattupiirissä on aikaa myös keskustelulle, rukoukselle ja hengellisille lauluille, mutta voit olla hiljaakin ja vain kuunnella. Sinun ei tarvitse tuntea etukäteen Raamattua.