Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus

Juhlimme maamme itsenäisyyspäivää ja Pertunmaan sankarihaudoille syttyvät kynttilät aamulla. Vietämme sanajumalanpalveluksen osittain kansanlaulukirkkona. Laulamme virret ja laulut: alkuvirsi: 581
Synnintunnustuslaulu s. 9
Kiitoslaulu s. 10
Päivän laulu s.12
Kolehtivirsi, virsi: 579
Päätösvirsi, virsi 584
Sanajumalanpalveluksen aihe on: Kiitos isänmaasta, ja jumalanpalveluksessa palvelevat pappina Satu Ruhanen, kanttorina Timo Koivunen ja suntiona Tomi Poikkimaa. Palveluryhmänä ovat reservin aliupseerit, jotka sytyttävät kynttilät sekä toimivat palvelutehtävissä kirkossa.
Kolehti kerätään: Sotiemme veteraanien parissa tehtävän hengellisen työn tukemiseen Veteraanivastuun kautta.

Tervetuloa juhlimaan rakasta Isänmaatamme, rukouksin muistamaan maatamme ja maamme puolesta taistelleita sekä kotirintaman tekijöitä.