Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus

Juhlimme maamme itsenäisyyspäivää ja Pertunmaan sankarihaudoille syttyvät kynttilät aamulla. Vietämme sanajumalanpalveluksen kansanlaulukirkkona. Mukana ovat laulamassa Pertun laulajat ja laulupojat.
Sanajumalanpalveluksen aihe on: Kiitos isänmaasta, ja jumalanpalveluksessa palvelevat pappina Satu Ruhanen, kanttorina Timo Koivunen ja suntiona Tomi Poikkimaa. Palveluryhmänä ovat reservin aliupseerit, jotka sytyttävät kynttilät sekä toimivat palvelutehtävissä kirkossa.
Kolehti kerätään: Sotiemme veteraanien parissa tehtävän hengellisen työn tukemiseen Veteraanivastuun kautta.

Tervetuloa juhlimaan rakasta Isänmaatamme, rukouksin muistamaan maatamme ja maamme puolesta taistelleita sekä kotirintaman tekijöitä.

Perhemessu

Perhemessu? Joenperä

Perheiden enkelikirkko

Mikkelinpäivän iltana vietämme kirkkohetken juhlien enkeleitä ja lapsia.
Tule enkelin hipaisemaksi nojatuoliin!

Pertunmaan seurakuntasali

Seurat Pertunmaan srk.talolla

Vietämme kaikille avoimia seuroja Pertunmaan srk.talossa. Kuulemme raamattuopetusta ja Niemelän Leon ja Marja-Leenan laulua. Ester Blom valmistaa kahvin ja kahviraha tulee lähetystyölle.