Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus

pe 6.12. kello 10.00

Pertunmaan kirkko

Juhlimme maamme itsenäisyyspäivää ja Pertunmaan sankarihaudoille syttyvät kynttilät aamulla. Vietämme sanajumalanpalveluksen osittain kansanlaulukirkkona.
Sanajumalanpalveluksen aihe on: Kiitos isänmaasta, ja jumalanpalveluksessa palvelevat pappina Satu Ruhanen, kanttorina Timo Koivunen ja suntiona Tomi Poikkimaa. Palveluryhmänä ovat reservin aliupseerit, jotka sytyttävät kynttilät sekä toimivat palvelutehtävissä kirkossa.
Kolehti kerätään: Sotiemme veteraanien parissa tehtävän hengellisen työn tukemiseen Veteraanivastuun kautta.

Tervetuloa juhlimaan rakasta Isänmaatamme, rukouksin muistamaan maatamme ja maamme puolesta taistelleita sekä kotirintaman tekijöitä.


Järjestäjä

Pertunmaan kappeliseurakunta

Katso myös

su 24.11. klo 10.00

Mäntyharjun kirkko

Messu

messu, Liljeström, Koivunen, kirkkokahvit, HenKi-kirjasto auki
su 24.11. klo 13.00

Pertunmaan kirkko

Messu

Tuomiosunnuntain messun aihe on: Kristus kaikkeuden Herra.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Tomi-suntio. Saarnahaastattelussa ajatuksia uskosta ja elämästä jakaa psykiatrian sairaanhoitaja Marjatta Nikkinen(eläkeläinen). Kuulemme myös Pertunmaan mielenterveysyhdistyksestä lauluryhmää. Saamme kuulla Arin koskettavat kappaleet. Laulamme virret: 160(aloitusvirsi), 704(synnintunnustus), 135(kiitosvirsi), 454(päivän virsi), 971(uhrivirsi)
229(ehtoollisen virsi), 600:3(päätösvirsi).
Palveluvuorossa: Pertunmaan mielenterveysyhdistys.
Kolehti kerätään: Pertunmaan mielenterveysyhdistys ry.
ti 26.11. klo 13.00

Pertunmaan seurakuntasali

Raamattupiiri

Kaikille avoimeen raamattupiiriin kokoonnutaan 2 krt/kk tutkimaan ja oppimaan Raamattua. Raamattupiirissä on aikaa myös keskustelulle, rukoukselle ja hengellisille lauluille, mutta voit olla hiljaakin ja vain kuunnella. Sinun ei tarvitse tuntea etukäteen Raamattua.