Varhaiskasvatuksen tilaisuus/tapahtuma (Teemailta perheille)

Pertunmaan seurakuntasali

Jouluaskarteluilta Pertunmaan seurakuntatalolla

Valmistaudutaan jouluun tehden erilaisia pieniä askarteluita. Iltaan saavutaan yhdessä jonkun aikuisen kanssa. Iltaan ilmoittaudutaan sähköpostilla: heli.riittinen@evl.fi tai suvi.uotinen@evl.fi. Ilmoittautumiset 27.11 mennessä. Laita ilmoittautumiseen osallistujien nimet, iät ja allergiat. Maksaa 5e/askartelija, maksetaan käteisellä paikan päällä.

Kokkikerho (1-3 luokkalaisille)

Kerho kokkauksesta innostuneille alakouluikäisille lapsille seurakuntakeskuksen nuorisotilassa. Kerho-ohjaajina toimii kolme kerho-ohjaajakoulutuksen saanutta nuorta. Kerhossa kokataan, leikitään ja opetellaan keittiötaitoja.
Kerhoon otetaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Anne-Marialle, puh. 0400 143638. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokarajoitteet/allergiat. Kerhon hinta 2 €/kerta/kerholainen ruoka-ainekustannuksia varten.

Lankaniemen leirikeskus

Syyskauden aloituspäivä perhekerhoille

Perhekerhojen leiripäivä. Hinta 12 €/hlö, alle 6 v 6 €/hlö. Ilm. Suville 13.8.-20.8. suvi.uotinen@evl.fi tai 0400 143644.

Kokkikerho (4-6 luokkalaisille)