Jouluaskartelu ilta perheille

Pertunmaan seurakuntasali

Jouluaskarteluilta Pertunmaan seurakuntatalolla

Jouluaskarteluilta perheille Pertunmaan seurakuntatalolla. Valmistaudutaan jouluun tehden erilaisia pieniä askarteluja. Iltaan saavutaan yhdessä jonkun aikuisen kanssa. Ilmoittautumiset: heli.riittinen@evl.fi tai suvi.uotinen@evl.fi. 27.11. mennessä. Vapaita paikkoja voit kysyä vielä 27.11. jälkeen. Hinta 5 €/askartelija, käteisellä paikan päällä.

Kokkikerho (1-3 luokkalaisille)

Kerho kokkauksesta innostuneille alakouluikäisille lapsille seurakuntakeskuksen nuorisotilassa. Kerho-ohjaajina toimii kaksi kerho-ohjaajakoulutuksen saanutta nuorta. Kerhossa kokataan, leikitään ja opetellaan keittiötaitoja.
Kerhoon otetaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Taavalle, puh. 0400 143638. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokarajoitteet/allergiat. Kerhon hinta 2 €/kerta/kerholainen ruoka-ainekustannuksia varten.

Tällä hetkellä kerhossa on 10 kerholaista eli kerho on täynnä.

Donkkis big Night

Donkkis seurakuntakeskuksessa

Kokkikerho (4-6 luokkalaisille)

Tällä hetkellä kerholaisia on 10 eli kerho on täynnä.