1. adventin juhlamessu, Perhemessu

Juhlitaan 1. adventtisunnuntaita perhemessussa aiheella: Kuninkaasi tulee nöyränä.
Perhemessussa palvelevat Satu-pappi, Veera-kanttori ja lauluryhmä, Annukka-diakonissa ja Tomi-suntio.
Palveluryhmänä: Kuortin lähetyspiiri. Mukana myös ryhmäkodin väkeä. Koristellaan kirkon kuusi ja otetaan seimi esille.
Kolehti kerätään: Sovinnon ja rauhan työhön maailmalla Suomen Lähetysseuran kautta.
Virret: 1, 13:1, 707, 729, 15, 427, 230, 934:4

Tervetuloa kaiken ikäiset!

Pertunmaan seurakuntasali

Keskustelu- ja raamattupiiri

Kaikille avoimeen raamattupiiriin kokoonnutaan 2 krt/kk tutkimaan ja oppimaan Raamattua. Raamattupiirissä on aikaa myös keskustelulle, rukoukselle ja hengellisille lauluille, mutta voit olla hiljaakin ja vain kuunnella. Sinun ei tarvitse tuntea etukäteen Raamattua.

Kynttilänpäivän messu, YV-keräys alkaa, pappina Juha Ijäs, kanttorina Eero Kantola.

Juhlimme kynttilänpäivää ja yhteisvastuun aloitusta messussa. Messussa palvelevat pappina Juha Ijäs, kanttorina Veera Heino ja palvelutehtävässä diakonissa Annukka Salmivaara.