Kuortin kauneimmat joululaulut

Kuortin kylätalolla

Lauletaan kauneimpia joululauluja Veera-kanttorin säestyksellä ja vietetään tunnelmallista Kylän joulujuhlaa. Kuortin kyläyhdistys keittää puuron. Kyläyhdistys muistaa Kuortin alueen uusia vauvoja. Kolehti laulujen aikana kerätään Suomen lähetysseuran kautta maailman hädässä oleville lapsille.

Tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja, viettämään yhteistä juhlaa Kyläyhdistyksen kanssa!

Mäntyharjun kirkkokuoron harjoitukset

Jos haluat kuoroon mukaan, ota yhteys kanttori Eero Kantolaan.

Pertunmaan seurakuntasali

Musiikkitilaisuus (Körttikahvi - Siionin Virsiä)

Tervetuloa virkistymään Siionin virsien äärelle seurakuntatalolle. Laulamisen lomassa juomme kahvit. Vapaaehtoinen kahviraha Herättäjä yhdistykselle.

Lankaniemen leirikeskus

Lauletaan yhdessä -ilta

Lauletaan yhdessä -illat tulevat Virret tutuiksi -iltojen tilalle. Virsien ja virsien tarinoiden lisäksi myös muita lauluja teemoittain ja ajankohdan mukaan. Eero-kanttori laulattaa.