Raamattupiiri

Pertunmaan seurakuntasali

Kaikille avoimeen raamattupiiriin kokoonnutaan 2 krt/kk tutkimaan ja oppimaan Raamattua. Raamattupiirissä on aikaa myös keskustelulle, rukoukselle ja hengellisille lauluille, mutta voit olla hiljaakin ja vain kuunnella. Sinun ei tarvitse tuntea etukäteen Raamattua.

Keskustelu- ja raamattupiiri kaikenikäisille. Piirin vetäjinä toimivat Heinolalaiset ent. lähetyssihteeri Pekka Pesonen ja hänen puolisonsa ent. diakonissa Aila Pesonen. Tervetuloa!

Leppälä

Ehtoollishartaus

Ehtoollishartaus ja uusien tilojen siunaaminen. Diakoniapiiriläiset järjestävät kahvitarjoilun. Mukana vs. kappalainen Juha Ijäs

Naisten Raamattupiirin 10v juhlamessu seurakuntakeskuksessa, Joenperä, Kantola, saarna sairaalateologi Raila Leino-Ehnrooth, palveluryhmänä naisten raamattupiiri, juhlakahvit ja juhla messun jälkeen. Juhlassa Raila Leino-Ehnrooth kertoo sairaalateologin työstä, arpajaiset Parikanniemen lastenkodin hyväksi, musiikkia Marjut Ristkari

207 alkuvirsi
126 kolminaisuusvirsi
205: 5 vastausmusiikki
345 graduaali
367 uhrivirsi
223 ehtoollisvirsi
276 ehtoollisvirsi
310: 7,8 päätösvirsi

2. sunnuntai loppiaisesta on teemalla: Jeesus ilmaiseen jumalallisen voimansa, ja samalla tämä sunnuntai on Pyhän Henrikin muistopäivä.
Messussa palvelevat Risto Blom pappina ja kanttorina Eero Kantola. Palvelutehtävää suorittamaan tulevat Pertunmaan Äijäkerholaiset.

Virret:
340 alkuvirsi
126 kolminaisuusvirsi
205: 5 vastausmusiikki
312:1-4,7 graduaali
445 uhrivirsi
223 ehtoollisvirsi
336: 4-5 päätösvirsi

Kolehti kerätään Kristittyjen yhteyden edistämiseen Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta.