Tuomiosunnuntain messun aihe on: Kristus kaikkeuden Herra.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Tomi-suntio. Saarnahaastattelussa ajatuksia uskosta ja elämästä jakaa psykiatrian sairaanhoitaja Marjatta Nikkinen(eläkeläinen). Kuulemme myös Pertunmaan mielenterveysyhdistyksestä lauluryhmää. Saamme kuulla Arin koskettavat kappaleet. Laulamme virret: 160(aloitusvirsi), 704(synnintunnustus), 135(kiitosvirsi), 454(päivän virsi), 971(uhrivirsi)
229(ehtoollisen virsi), 600:3(päätösvirsi).
Palveluvuorossa: Pertunmaan mielenterveysyhdistys.
Kolehti kerätään: Pertunmaan mielenterveysyhdistys ry.

Tervetuloa kuulemaan Jumalan sanaa, evankeliumia ja viettämään ateriayhteyttä sekä nauttimaan ihanasta musiikista. Sytytämme messussa kynttilöitä ja rukoilemme toivoa ihmisten elämään.

Pertunmaan seurakuntasali

Kahvikerho

Tule nauttimaan hyvästä seurasta kahvikupposen ääressä! Voit halutessasi myös osallistua yhteiseen ohjelmaamme, joka vaihtelee askartelusta tuolijumppaan. Kerho päätetään aina lyhyeen hartaushetkeen. Mukana diakoniatyöntekijä Annukka Salmivaara.

messu 3. sunnuntai Loppiaisesta, rippikoulusunnuntai, pappina Erik Liljeström, Gospel-duo, hedelmäsalaattia

3 sunnuntai loppiaisesta on aiheena: Jeesus herättää uskon.
Messussa palvelevat pappina Juha Ijäs, kanttorina Veera heino ja suntiona Tomi Poikkimaa.

Virret: 184:3-7, 296, 295:1, 5-8, 589:1-, 947, 299, 484