Majataloilta

Vierailijana Majataloillassa on Saara Karttunen, Siperian lähetti kansanlähetyksestä. Saara on koulutukseltaan diakonissa-sairaanhoitaja (AMK). Siperiassa hän palvelee seurakunta-ja diakoniatyössä. Saaran sydämellä ovat erityisesti elämän myrskyissä kolhuja saaneet ihmiset ja toivon sanoman eteenpäin vieminen.

Tilaisuudessa kahvitarjoilu sekä lapsille pyhäkoulu

Järj. Etelä-Savon Ev.lut. Kansanlähetys ja Mäntyharjun seurakunta

Tervetuloa!

Mäntyharjun seurakunta

Pertunmaan seurakuntasali

Kahvikerho

Tule nauttimaan hyvästä seurasta kahvikupposen ääressä! Voit halutessasi myös osallistua yhteiseen ohjelmaamme, joka vaihtelee askartelusta tuolijumppaan. Kerho päätetään aina lyhyeen hartaushetkeen. Mukana diakoniatyöntekijä Annukka Salmivaara.

messu 3. sunnuntai Loppiaisesta, rippikoulusunnuntai, pappina Erik Liljeström, Gospel-duo, hedelmäsalaattia

3 sunnuntai loppiaisesta on aiheena: Jeesus herättää uskon.
Messussa palvelevat pappina Juha Ijäs, kanttorina Veera heino ja suntiona Tomi Poikkimaa.

Virret: 184:3-7, 296, 295:1, 5-8, 589:1-, 947, 299, 484