Isänpäivän messun aihe on: Uskon perustus. Liljeström, Koivunen.
Kolehti kerätään: Opiskelijoiden ja koululaisten tavoittamiseen ja kouluttamiseen valtakunnallisesti mm. Veritas Forum -tapahtumien, leirien ja viikkotoiminnan kautta. Palveluryhmänä: kappelineuvosto. Muistetaan isiä ja pappoja messun jälkeen.

Tervetuloa Isänpäivän messuun!

Pertunmaan seurakuntasali

Keskustelu- ja raamattupiiri

Kaikille avoimeen raamattupiiriin kokoonnutaan 2 krt/kk tutkimaan ja oppimaan Raamattua. Raamattupiirissä on aikaa myös keskustelulle, rukoukselle ja hengellisille lauluille, mutta voit olla hiljaakin ja vain kuunnella. Sinun ei tarvitse tuntea etukäteen Raamattua.

Kynttilänpäivän messu, YV-keräys alkaa, pappina Juha Ijäs, kanttorina Eero Kantola.

Juhlimme kynttilänpäivää ja yhteisvastuun aloitusta messussa. Messussa palvelevat pappina Juha Ijäs, kanttorina Veera Heino ja palvelutehtävässä diakonissa Annukka Salmivaara.