Kahvikerho

Pertunmaan seurakuntasali

Kahvikerho kokoontuu noin joka toinen perjantai klo 13 Pertunmaan seurakuntatalolla.

Ohjelmaan kuuluu aluksi kahvit ja sen jälkeen on vapaamuotoista ja hengellistä ohjelmaa. Lisäksi voi olla esimerkiksi visailua, runoja ja keskustelua ajankohtaisista tai vanhoista aiheista. Mukaan voi tulla ilmoittautumatta silloin, kun se itselle sopii. Kahvikerhoon ovat tervetulleita kaikki seurakuntalaiset ikään katsomatta. Kerhon vetäjänä toimii diakonissa Annukka Salmivaara. Virkistystä viikkoosi!

Vanhustenkerho

klo 10 laulukerho, klo 11 ruokailu (7€) ja klo 12 seurat, mukana vs. kappalainen Juha Ijäs

KV-ystäväpiiri

Yhteinen ilta kehitysvammaisille, heidän läheisilleen ja ystävilleen.
Ohjelmassa mukavaa tekemistä, kahvittelua ja yhdessä oloa.

Pertunmaan seurakuntasali

Kahvikerho

Tule nauttimaan hyvästä seurasta kahvikupposen ääressä! Voit halutessasi myös osallistua yhteiseen ohjelmaamme, joka vaihtelee askartelusta tuolijumppaan. Kerho päätetään aina lyhyeen hartaushetkeen. Mukana diakoniatyöntekijä Annukka Salmivaara.