Kokkikerho (4-6 luokkalaisille)

Kerho kokkauksesta innostuneille alakouluikäisille lapsille seurakuntakeskuksen nuorisotilassa. Kerho-ohjaajina toimii kaksi kerho-ohjaajakoulutuksen saanutta nuorta. Kerhossa kokataan, leikitään ja opetellaan keittiötaitoja.
Kerhoon otetaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Taavalle, puh. 0400 143638. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokarajoitteet/allergiat. Kerhon hinta 2 €/kerta/kerholainen ruoka-ainekustannuksia varten.

Tällä hetkellä kerholaisia on 10 eli kerho on täynnä.

Tervetuloa!

Pertunmaan kappeliseurakunta, Mäntyharjun seurakunta

Pertunmaan kerhotila

Varkki-ilta

Varkki-ilta alakoululaisille (1-6 lk). Ohjelmassa hartaus, yhdessäoloa ja herkuttelua. Ei erillistä ilmoittautumista.

Kokkikerho 1-3 luokkalaisille

KERHOON MAHTUU UUSIA KERHOLAISIA.

Kokkikerho (4-6 luokkalaisille)

KERHOON MAHTUU UUSIA KERHOLAISIA!