Isät ja lapset ilta -teemailta perheille

Pertunmaan seurakuntasali

Isät ja lapset ilta Pertunmaan seurakuntatalolla

Ilta on tarkoitettu isille ja lapsille. Valmistaudutaan isänpäivään viettämällä aikaa yhdessä erilaisten tekemisten kanssa. Tarjolla on myös pientä syötävää. Iltaan ilmoittaudutaan sähköpostilla: heli.riittinen@evl.fi tai suvi.uotinen@evl.fi. Ilmoittautumiset 3.11 mennessä, laita ilmoittautumiseen osallistujien nimet, iät ja allergiat. Ilta maksaa 5e/perhe, maksetaan käteisellä paikan päällä.

Kokkikerho (1-3 luokkalaisille)

Kerho kokkauksesta innostuneille alakouluikäisille lapsille seurakuntakeskuksen nuorisotilassa. Kerho-ohjaajina toimii kaksi kerho-ohjaajakoulutuksen saanutta nuorta. Kerhossa kokataan, leikitään ja opetellaan keittiötaitoja.
Kerhoon otetaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Taavalle, puh. 0400 143638. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokarajoitteet/allergiat. Kerhon hinta 2 €/kerta/kerholainen ruoka-ainekustannuksia varten.

Tällä hetkellä kerhossa on 10 kerholaista eli kerho on täynnä.

Donkkis big Night

Donkkis 1-6 lk tytöille ja pojille. Illassa hartaus, toimintapisteitä ja nyyttärit. Voit tuoda jotain pientä yhteiseen pöytään.

Kokkikerho (4-6 luokkalaisille)

Tällä hetkellä kerholaisia on 10 eli kerho on täynnä.