Isät ja lapset ilta -teemailta perheille

Pertunmaan seurakuntasali

Isät ja lapset ilta Pertunmaan seurakuntatalolla

Ilta on tarkoitettu isille ja lapsille. Valmistaudutaan isänpäivään viettämällä aikaa yhdessä erilaisten tekemisten kanssa. Tarjolla on myös pientä syötävää. Iltaan ilmoittaudutaan sähköpostilla: heli.riittinen@evl.fi tai suvi.uotinen@evl.fi. Ilmoittautumiset 3.11 mennessä, laita ilmoittautumiseen osallistujien nimet, iät ja allergiat. Ilta maksaa 5e/perhe, maksetaan käteisellä paikan päällä.

Kokkikerho (4-6 luokkalaisille)

Kerho kokkauksesta innostuneille alakouluikäisille lapsille seurakuntakeskuksen nuorisotilassa. Kerho-ohjaajina toimii kolme kerho-ohjaajakoulutuksen saanutta nuorta. Kerhossa kokataan, leikitään ja opetellaan keittiötaitoja.
Kerhoon otetaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Anne-Marialle, puh. 0400 143638. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokarajoitteet/allergiat. Kerhon hinta 2 €/kertaa/kerholainen ruoka-ainekustannuksia varten.

Pertunmaan seurakuntasali

Varkki-ilta