Kokkikerho (1-3 luokkalaisille)

Kerho kokkauksesta innostuneille alakouluikäisille lapsille seurakuntakeskuksen nuorisotilassa. Kerho-ohjaajina toimii kaksi kerho-ohjaajakoulutuksen saanutta nuorta. Kerhossa kokataan, leikitään ja opetellaan keittiötaitoja.
Kerhoon otetaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Taavalle, puh. 0400 143638. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokarajoitteet/allergiat. Kerhon hinta 2 €/kerta/kerholainen ruoka-ainekustannuksia varten.

Tällä hetkellä kerhossa on 10 kerholaista eli kerho on täynnä.

Tervetuloa!

Pertunmaan kappeliseurakunta, Mäntyharjun seurakunta

Pertunmaan seurakuntasali

Varkki-ilta

Kokkikerho (1-3 luokkalaisille)

Tällä hetkellä kerhossa on 10 kerholaista eli kerho on täynnä.

Donkkis big Night

Donkkis 1-6 lk tytöille ja pojille. Illassa hartaus, toimintapisteitä ja nyyttärit. Voit tuoda jotain pientä yhteiseen pöytään.