Vietämme sanajumalanpalvelusta aihena: Jeesuksen lähettiläät.
Palveluvuorossa: pappina Satu Ruhanen, kanttorina Veera Heino ja suntiona Tomi Poikkimaa.
Palveluvuorossa ovat: Lihavanpään maa- ja kotitalousnaiset.
Kolehti kerätään: Suomen Raamattuopiston Säätiölle 80-juhlavuoden kolehti. Kolehti suunnataan uskosta vieraantuneiden tai sen ulkopuolella kasvaneiden tavoittamiseksi.
Laulamme virret: 963(sävel virrestä 332), 707, 172, 421:1-6, 965, 949

Tervetuloa kuulemaan Jumalan sanaa! Ja kirkkokahville maukkaiden kotitalousnaisten tekemien perunapiirakoiden kera!

Mäntyharjun kirkko

messu, Liljeström, Koivunen, kirkkokahvit, HenKi-kirjasto auki

Tuomiosunnuntain messun aihe on: Kristus kaikkeuden Herra.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Tomi-suntio. Saarnahaastattelussa ajatuksia uskosta ja elämästä jakaa psykiatrian sairaanhoitaja Marjatta Nikkinen(eläkeläinen). Kuulemme myös Pertunmaan mielenterveysyhdistyksestä lauluryhmää. Saamme kuulla Arin koskettavat kappaleet. Laulamme virret: 160(aloitusvirsi), 704(synnintunnustus), 135(kiitosvirsi), 454(päivän virsi), 971(uhrivirsi)
229(ehtoollisen virsi), 600:3(päätösvirsi).
Palveluvuorossa: Pertunmaan mielenterveysyhdistys.
Kolehti kerätään: Pertunmaan mielenterveysyhdistys ry.

Pertunmaan seurakuntasali

Raamattupiiri

Kaikille avoimeen raamattupiiriin kokoonnutaan 2 krt/kk tutkimaan ja oppimaan Raamattua. Raamattupiirissä on aikaa myös keskustelulle, rukoukselle ja hengellisille lauluille, mutta voit olla hiljaakin ja vain kuunnella. Sinun ei tarvitse tuntea etukäteen Raamattua.