Pyhäinpäivän iltamessu ja vuoden aikana kuolleille kynttilöiden sytytys

Vietämme pyhäinpäivän iltamessua ja kutsumme läheisiä sytyttämään vuoden aikana kuolleiden muistolle.
Messussa palvelevat pappina Satu Ruhanen ja kanttorina Veera Heino, suntiona palvelee Tomi Poikkimaa.
Palvelutehtävissä kappelineuvosto.
Messussa on paljon musiikkia.
Messun aihe on: Pyhien yhteys.
Kolehti kerätään: Seurakuntien toiminnan tukemiseen ja kehittämiseen lapsi- ja nuorisotyöhön sekä jumalanpalvelus- ja kirkkomusiikkitoiminnan alueilla Mikkelin hiippakunnassa.
Virret: 552:1(aloitus);552:2(synnintunnustus); 971(päivän virsi); 517(uhrivirsi); 142, (ehtoollinen), 30(päätösvirsi).

Tervetuloa messun hoitavaan yhteyteen ja muistamaan edesmenneitä rakkaita!

Mäntyharjun kirkko

messu, Liljeström, Koivunen, kirkkokahvit, HenKi-kirjasto auki

Tuomiosunnuntain messun aihe on: Kristus kaikkeuden Herra.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Tomi-suntio. Saarnahaastattelussa ajatuksia uskosta ja elämästä jakaa psykiatrian sairaanhoitaja Marjatta Nikkinen(eläkeläinen). Kuulemme myös Pertunmaan mielenterveysyhdistyksestä lauluryhmää. Saamme kuulla Arin koskettavat kappaleet. Laulamme virret: 160(aloitusvirsi), 704(synnintunnustus), 135(kiitosvirsi), 454(päivän virsi), 971(uhrivirsi)
229(ehtoollisen virsi), 600:3(päätösvirsi).
Palveluvuorossa: Pertunmaan mielenterveysyhdistys.
Kolehti kerätään: Pertunmaan mielenterveysyhdistys ry.

Pertunmaan seurakuntasali

Raamattupiiri

Kaikille avoimeen raamattupiiriin kokoonnutaan 2 krt/kk tutkimaan ja oppimaan Raamattua. Raamattupiirissä on aikaa myös keskustelulle, rukoukselle ja hengellisille lauluille, mutta voit olla hiljaakin ja vain kuunnella. Sinun ei tarvitse tuntea etukäteen Raamattua.