Sadun päivän kahvit ja bibliodraamaopetusta

Pertunmaan seurakuntasali

Tule kahvin lomassa tutustumaan bibliodraamaan. Valmistelemme yhdessä tulevan sunnuntain messua ja sen saarnan. Satu-pappi tarjoaa kahvit(ei kukkia, eikä lahjoja). Voimme samalla tutustua, mitä messun eri osat pitävät sisällään. Tulevan sunnuntain evankeliumiteksti on Matteuksen evankeliumi 22:34-40.

Tervetuloa!

Ruskahovissa

Hartaus

Hartaus, Volanen Sarianne

15. sunnuntai helluntaista pitää sisällään aiheen: Kiitollisuus
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Annukka-diakonissa sekä lähetyksen väkeä palveluvuorossa. Saarnan pitää Asta Vuorinen, seurakuntamme nimikkolähetti.
Kolehti kerätään Asta Vuorisen työn tukemiseen Kansanlähetyksen kautta.
Virret: 330:1-4, 710, 902, 329, 477:1-, 226, 904
Mukana musiikissa on myös aiemmin messussa vieraillut opiskelijoiden kuoro "Joukko"

Mäntyharjun kirkko

Messussa vietetään maaseutuväen kirkkopyhää ja kiitetään sadosta. Messun toimittaa Ann-Maarit Joenperä ja kanttorina on Inka Kantola
Pyhä on 15. sunnuntai helluntaista ja pyhän aiheena on kiitollisuus. Palveluryhmänä on Mäntyharjun MTK ja Maaseutuseura. Messuun on kirkkokyyti.
Messun jälkeen tarjotaan uutispuuroa seurakuntakeskuksessa.