Kokkikerho (1-3 luokkalaisille)

Kerho kokkauksesta innostuneille alakouluikäisille lapsille seurakuntakeskuksen nuorisotilassa. Kerho-ohjaajina toimii kolme kerho-ohjaajakoulutuksen saanutta nuorta. Kerhossa kokataan, leikitään ja opetellaan keittiötaitoja.
Kerhoon otetaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Anne-Marialle, puh. 0400 143638. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös ruokarajoitteet/allergiat. Kerhon hinta 2 €/kertaa/kerholainen ruoka-ainekustannuksia varten.

Tervetuloa!

Pertunmaan kappeliseurakunta, Mäntyharjun seurakunta