Messu kirkossa

Messun aihe on: Jeesus antaa elämän.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Tomi-suntio. Palveluryhmänä toimii Pertunmaan SPR.
Kolehti kerätään: Pertunmaa: SPR paikallisosaston työn tukemiseen.

Tervetuloa messuun Jumalan Sanaa kuulemaan ja yhteiselle ehtoolliselle! Kuulemme myös Pertunmaan SPR:n toiminnasta paikallistasolla ja juomme kirkkokahvit.

Virret messussa: 625:1-3,7, 712, 135, 517, 942:1-, 232, 949

Mäntyharjun kirkko

messu, Liljeström, Koivunen, kirkkokahvit, HenKi-kirjasto auki

Tuomiosunnuntain messun aihe on: Kristus kaikkeuden Herra.
Messussa palvelevat: Satu-pappi, Veera-kanttori ja Tomi-suntio. Saarnahaastattelussa ajatuksia uskosta ja elämästä jakaa psykiatrian sairaanhoitaja Marjatta Nikkinen(eläkeläinen). Kuulemme myös Pertunmaan mielenterveysyhdistyksestä lauluryhmää. Saamme kuulla Arin koskettavat kappaleet. Laulamme virret: 160(aloitusvirsi), 704(synnintunnustus), 135(kiitosvirsi), 454(päivän virsi), 971(uhrivirsi)
229(ehtoollisen virsi), 600:3(päätösvirsi).
Palveluvuorossa: Pertunmaan mielenterveysyhdistys.
Kolehti kerätään: Pertunmaan mielenterveysyhdistys ry.

Pertunmaan seurakuntasali

Raamattupiiri

Kaikille avoimeen raamattupiiriin kokoonnutaan 2 krt/kk tutkimaan ja oppimaan Raamattua. Raamattupiirissä on aikaa myös keskustelulle, rukoukselle ja hengellisille lauluille, mutta voit olla hiljaakin ja vain kuunnella. Sinun ei tarvitse tuntea etukäteen Raamattua.